WELKOM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF GEBROEDERS NENTJES

Schoonmaakbedrijf gebroeders Nentjes is in 2009 officieel van start gegaan. Na een jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Onze meeste ervaring hebben wij in de voedselverwerkende industrie. Deze tak van ons bedrijf word geheel bestuurd door Sjoerd Nentjes,  een van de twee eigenaren.

Gelijk vanaf de start zijn wij ons ook gaan verdiepen in alle andere vormen van schoonmaak. Dit heeft Teunis Nentjes voor zijn rekening genomen. We zijn begonnen om voor onze bestaande klanten de glasbewassing en de gevelreiniging ook in onze werkzaamheden aan te bieden. Van het ene kwam het andere en nu 5 jaar later   hebben wij alles in huis om ook de grotere schoonmaak projecten het hoofd te kunnen bieden.

We doen nu schoonmaakwerk voor:

  • bedrijven
  • woningbouw coöperaties
  • bewoners verenigingen
  • scholen ,kerken en overheids gebouwen
  • particulieren

 

Inmiddels mogen wij trots vermelden dat wij al een aantal grote werken naar volle tevredenheid van de klant hebben mogen afronden. Dit is ook door de grote flexibiliteit die wij hanteren. In overleg met de klant is bijna alles mogelijk.

Wij (Sjoerd en Teunis Nentjes) nodigen u van harte uit om compleet vrijblijvend een offerte aan te vragen voor welke schoonmaak klus dan ook.

Graag tot ziens,

MVG gebroeders Nentjes

Projecten

IMG_1907
IMG_1844
IMG_1665
028
IMAG0200
092
036
058

WELKOM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF GEBROEDERS NENTJES

Schoonmaakbedrijf gebroeders Nentjes is in 2009 officieel van start gegaan. Na een jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Onze meeste ervaring hebben wij in de voedselverwerkende industrie. Deze tak van ons bedrijf word geheel bestuurd door Sjoerd Nentjes, een van de twee eigenaren.

lees meer

Contact

Schoonmaakbedrijf Gebroeders Nentjes Inschot 10
8322 MB Urk

Tel: 06 23786784
Email: info@gebrnentjes.nl