GLASBEWASSING

094

Een schone gevel en blinkende ramen zorgen er mede voor dat uw bedrijfspand, winkel, showroom, appartementengebouw of instelling representatief is. Voor een goede indruk bij klanten, medewerkers en bewoners schakelt u onze professionele glazenwassers in.

Afhankelijk van uw specifieke situatie werken onze glazenwassers op traditionele wijze of met behulp van het telewash-systeem. Bij de traditionele manier hanteren zij een ladder, inwasser, trekker en spons. In speciale situaties wordt gebruik gemaakt van hoogwerkers. Schoonmaakbedrijf gebroeders Nentjes heeft jarenlange ervaring met alle voorkomende werkmethoden.

Bij het telewash-systeem, ook wel telescoopbewassing genaamd, wordt gewerkt met gedemineraliseerd water (osmose) en een telescoopsteel met borstel die tot 14 meter hoog reikt. Voordelen van dit systeem zijn dat het weinig ruimte vraagt en voordeliger is dan een hoogwerker.

Het gedemineraliseerde water zorgt voor een glashelder resultaat zonder strepen. Schoonmaakbedrijf gebroeders Nentjes beschikt over een filterinstallatie waarmee we zelf water demineraliseren tot omgekeerde osmose.

Wat is omgekeerde osmose?

WELKOM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF GEBROEDERS NENTJES

Schoonmaakbedrijf gebroeders Nentjes is in 2009 officieel van start gegaan. Na een jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Onze meeste ervaring hebben wij in de voedselverwerkende industrie. Deze tak van ons bedrijf word geheel bestuurd door Sjoerd Nentjes, een van de twee eigenaren.

lees meer

Contact

Schoonmaakbedrijf Gebroeders Nentjes Inschot 10
8322 MB Urk

Tel: 06 23786784
Email: info@gebrnentjes.nl