GEVELREINIGING

044

Gevelreiniging wordt steeds vaker uitgevoerd. Dit komt omdat men langzaam maar zeker gaat inzien dat het belangrijk is om deze vorm van onderhoud uit te voeren. Er zijn verschillende redenen waarom men wilt overgaan tot gevelreiniging.

Graffiti op gevel. De meest geziene vorm van vieze gevels is graffiti op uw gevel. Dit is een werkelijke ramp en roept op tot nog meer graffiti op uw wanden. Gevelreiniging biedt hier de beste uitkomst, graffiti verwijderen is een relatief simpele klus en wij als gebroeders Nentjes garanderen dat het binnen Flevoland binnen 24 uur ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Daarnaast zijn er nog meer vormen van vervuiling. Hierbij moet u denken aan organische en atmosferische vervuiling, het vuil dat uit de natuur en van menselijke vervuiling komt. Meestal gaat het hier om (zure) regen, wind en uitlaatgassen.

Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de wanden van  uw pand. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er mos gaat gaat groeien op uw gevel, bij vorst zal dit uitzetten en dat veroorzaakt dan weer vorstschade dat letterlijk u gevels kan doen scheuren.

Er zijn verscheidene manieren om de gevelreiniging uit te voeren, wij werken meestal met kokendheet water wat precies op 100 graden wordt gehouden dankzij de beste technieken ,   hierdoor hoeft je in 90 % van de gevelvervuiling geen chemie toe te passen , en dit komt natuurlijk zeer goed uit voor het milieu

WELKOM BIJ SCHOONMAAKBEDRIJF GEBROEDERS NENTJES

Schoonmaakbedrijf gebroeders Nentjes is in 2009 officieel van start gegaan. Na een jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Onze meeste ervaring hebben wij in de voedselverwerkende industrie. Deze tak van ons bedrijf word geheel bestuurd door Sjoerd Nentjes, een van de twee eigenaren.

lees meer

Contact

Schoonmaakbedrijf Gebroeders Nentjes Inschot 10
8322 MB Urk

Tel: 06 23786784
Email: info@gebrnentjes.nl